22 Haziran 2012 Cuma

La Roch Posay Cıcıplast

Kendisiyle tanışma öyküm : Kimyasal peeling sonrası ilaç almak için eczaneye girdiğimde eczacı bayanın aaa yüzünüze ne oldu demesiyle başladı... Durumu anlattım kimyasal peeelingden dolayı şuan böyleyim dedim.Yüzüm kıpkırmızı bir durumda yanmış gibiydi ..Bana la roch posay cıcıplast ı göstererek bu ürünü kullandığında yüzündeki kızarıklar daha çabuk iyileşicek cildin onarılması kısa sürede tamamlanıcak demişti.. Eve gittiğimde yatarken uyguladım ve gerçektende yüzümde kızarıklıktan kuruyup çatlamadan eser kalmamıştı ayrıca yüzde oluşan yara izlerinide gidermeye yardımcı oluyordu..Şimdilerde kendisini sivilce izlerim olduğu zaman yok etmede kullanıyorum :)


La Roche Posay Cicaplast

Epidermal onarımı hızlandıran bakım kremi.

Dermatolojik işlemlerden dolayı tahriş olmuş, çatlamış, hasar görmüş cildin yeniden yapılandırılmasını hızlandırır.

Belirtiler : Dermatolojik işlemlerden dolayı tahriş olmuş, çatlamış, hasar görmüş cilt.

Özellikler : Cicaplast, içerdiği formül sayesinde yeni hücreler üretilmesini tetikler ve cilt bariyerini onarır. İçeriğindeki Madecassoside ile epidermal onarım hızalnmasını ve cildi korumasını sağlar. Rahatlatıcı ve nemlendirici etkisi sayesinde kaşıntı ve gerginlik hislerinin azalmasına yardımcı olur.

Sonuçlar : İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cilt daha çabuk bir şekilde yenilenir ve onarılır.

Kullanım : Dermatolojik işlemler sonrasında hasar görmüş cildinize lokal olarak uygulayın. Tahrişli cilt, kuru benekler için günde 2 kere, çatlamış cilt için ise günde 3 kere tekrarlayın.

Etkisi : Kullanım sonucunda cildin onarım hızında artış ve cildin bariyer fonksiyonunu daha çabuk şekilde yenilenme gözlemlenir.



tavsiye edilen satış fiyatı : 34,90 tl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder